Ժուլյենի պատրաստման օրիգինալ բաղադրատոմսը
Դիտումներ 212
Բաղադրամասեր
1 կգ սունկ շամպինիոն,
100 գ պանիր,
100 գ սոխ,
1 կգ հավի կրծքամիս,
100-120 գ կարագ,
100-120 գ ալյուր,
400 մլ կաթ,
բուսայուղ
աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:
Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:
Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե:
Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:
Ամենաընթերցվածը