Ժուլյենի պատրաստման օրիգինալ բաղադրատոմսը

Դիտումներ 212

Ժուլյենի պատրաստման օրիգինալ բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

1 կգ սունկ շամպինիոն,

100 գ պանիր,

100 գ սոխ,

1 կգ հավի կրծքամիս,

100-120 գ կարագ,

100-120 գ ալյուր,

400 մլ կաթ,

բուսայուղ

աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի

 
 

 



Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:

Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:

 

Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե:

Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:



Ամենաընթերցվածը