Ժուլյեն․ Ժուլյենի այս բաղադրատոմսը տրամադրել է ֆրանսիացի խոհարարը
Դիտումներ 590
Ժուլյենը ֆրանսիական խոհանոցի ամենահայտնի ուտեստներից մեկն է։ Ձեզ ենք ներկայացնում Ժուլյենի պատրաստման եղանակը։ բաղադրատոմսը ՝ ֆրանսիացի խոհարարից։
Բաղադրամասեր
700 գ սունկ շամպինիոն,
500 գ հավի կրծքամիս,
60-70 գ պանիր,
50 գ սոխ,
50-60 գ կարագ,
50 գ ալյուր,
200 գ կաթ,
ձեթ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:
Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:
Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե:
Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:
Ամենաընթերցվածը