Ժուլիենի բաղադրատոմսը ՝ ֆրանսիացի խոհարարների կողմից


Բաղադրամասեր
-
500 գ սունկ շամպինիոնին՝
-
50 գ պանիր,
-
50 գ սոխ,
-
500 գ հավի կրծքամիս,
-
50 գ կարագ,
-
50 գ ալյուր,
-
200 գ կաթ,
-
ձեթ,
-
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:
-
Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:
-
Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե:
-
Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:
