Պատրաստեք ընկույզով սպանախ

Դիտումներ 394
Պատրաստեք ընկույզով սպանախ

Բաղադրիչները՝

սպանախ - 1 կգ
ընկույզ - 1 բաժակ
քացախ - 2-3 ճգ
եռացրած հովացրած ջուր - կես բաժակ
աղ, սև պղպեղ, սխտոր
մաղադանոս:


Պատրաստման եղանակը՝

Սպանախը եփել, մսաղացով աղալ:

Ընկույզը աղալ, հարելով քիչ-քիչ ջուր լցնել՝ մինչև ստացվի թթվասերի թանձրության զանգված, ավելացնել քացախ, աղ, պղպեղ, մանրած մաղադանոս, ճզմած սխտոր և լավ խառնել:

Ստացված թանձրուկը խառնել աղացած սպանախի հետ և մատուցել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը