Ընդամենը մեկ օրում դուք կունենաք ողջ աշխարհի ամենաօգտակար մթերքներից մեկը


Ինչպե՞ս պատրաստել թթված կաթ մարդիկ դեռ գիտեին վաղուց, քանի որ դա միակ միջոցներից է՝ պաշտպանելու կաթի արժեքավոր և օգտակար հատկությունները։
Թթված կաթ շատ օգտակար է։ Այն այդքան էլ հեշտ չէ պատրաստել։ Ձեզ ենք ներկայացնում մի շատ լավ բաղադրատոմս, որը հեշտ է պատրաստվում և ունի բազմաթիվ օգուտներ։
Տնական թթված կաթ։
Բաղադրիչներ՝
- Կաթ 800 մլ․,
- Թթվասեր 2 ճաշի գդալ։
Պատրաստումը՝
Լցրեք կաթը խորը կաթսայի մեջ և եռացրեք։
Այնուհետև թողեք սառչի մի փոքր ավելի քան սենյակային ջերմաստիճանը (մոտավոր 30 աստիճան)։
Ավելացրեք թթվասերը կաթին և լավ խառնեք։
Ծածկեք կաթսան կտորով և դրեք տաք վայրում մեկ օր։
Այն կարելի է օգտագործել տարբեր նպատակներով և ամենապարզ ձևը այն պարզապես ուտելն է սև հացով։ Եթե ձեզ դուր չի գալիս թթված կաթի թանձրությունը, դիմեք հարիչի օգնությանը։
