Խտացրած կաթով շատ համեղ տորթի բաղադրատոմս


Բաղադրամասեր
-
խտացրած կաթ - 1 տուփ,
-
կարագ - 200 գր,
-
վաֆլի - 7 հատ,
-
բանան - 2 հատ,
-
կիվի - 4 հատ,
-
դեղձ - 3 հատ,
-
կոկոսի քերուկ - 80 գր

Պատրաստման եղանակը
-
Խտացրած կաթը փափկեցրած կարագի հետ հարում ենք մինչև թանձր, փքուն ու բաց գույնի զանգված ստանանք: Վաֆլե շերտը դնում ենք մատուցարանի վրա և պատում կրեմով:
-
Վրան ենք դնում կլոր կտրատած բանանը: Վրան ենք դնում մյուս վաֆլե շերտը, պատում ենք կրեմով և շարում կլոր կտրատած կիվիները: Ծածկում են երրորդ շերտով, վրան շարում դեղձի կտորները:
-
Նույն գործընթացը կրկնում ենք մնացած շերտերի հետ և վրան կոկոսի քերուկ ցանում: Նախքան մատուցելը տորթը դնում ենք սառնարանում:
