Խոզի մսով և կարտոֆիլով տապակա պատրաստելիս կիրառեք այս փոքրիկ գաղտնիքը և ուտեստը կստացվի չափազանց ախորժելի

Դիտումներ 543
Խոզի մսով և կարտոֆիլով տապակա պատրաստելիս կիրառեք այս փոքրիկ գաղտնիքը և ուտեստը կստացվի չափազանց ախորժելի

Բաղադրամասեր

Ինչպես պատրաստել շատ համեղ տապակա խոզի մսով

  • խոզի միս – 500 գ,

  • կարտոֆիլ – 6-7 հատ,

  • կիտրոն - 1 հատ,

  • աղ,

  • պղպեղ

Ինչպես պատրաստել շատ համեղ տապակա խոզի մսով


Պատրաստման եղանակը

  • Խոզի միսը լվանալ, կտրատել ոչ մեծ կտորների:

  • Աղ, պղպեղ ցանել, թողնել երկու րոպե:

  • Մսի կտորները շարել թավայի մեջ և եփել մարմանդ կրակի վրա:

  • Ավելացնել կտրատած կիտրոնը:

  • Թավայի կափարիչը փակ թողնել այնքան, մինչև մսից դուրս եկած հեղուկը ցամաքի: : Ապա կափարիչը վերցնել:

  • Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել, լցնել թավայի մեջ:

  • Մսի յուղոտ մասի շնորհիվ արդեն հարկավոր չէ ոչ կարագ, որ բուսայուղ:

  • Կարտոֆիլն ու միսը տապակել մինչև կարմրելը:

Ինչպես պատրաստել շատ համեղ տապակա խոզի մսով

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը