Խոզի միսը սպանախով և պանրով

Բաղադրիչները՝
խոզի փափուկ միս - 500 գր
սպանախ - 200 գր
պանիր - 70 գր
ռեհան
աղ
բուսական յուղ:
Պատրաստման եղանակը`
Խոզի միսը ուղղահայաց բարակ կտրել, ծեծել:
Սպանախը քիչ ջրով եփել մոտ 10 րոպե, ձեթով տապակել և տարածել մսի վրա:
Վրան քերած պանիր ավելացնել և փաթաթել:
Ռուլետի վրա խոզապուխտ շարել, դնել կարագով պատված տապակի մեջ և դնել ջեռոցը:
Եփել 50-60 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճանով:
Աղբյուրը ՝ http://hayastan24.com/?p=10272&l=am
