Խոզի միսը սպանախով և պանրով

Դիտումներ 462
Խոզի միսը սպանախով և պանրով

Բաղադրիչները՝

խոզի փափուկ միս - 500 գր
սպանախ - 200 գր
պանիր - 70 գր
ռեհան
աղ
բուսական յուղ:


Պատրաստման եղանակը`

Խոզի միսը ուղղահայաց բարակ կտրել, ծեծել:

Սպանախը քիչ ջրով եփել մոտ 10 րոպե, ձեթով տապակել և տարածել մսի վրա:

Վրան քերած պանիր ավելացնել և փաթաթել:

Ռուլետի վրա խոզապուխտ շարել, դնել կարագով պատված տապակի մեջ և դնել ջեռոցը:

Եփել 50-60 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճանով:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը