Խնձորը ունի շատ գախտնի հատկություններ, որոնք մենք կփորձենք բացահայտել։ Նյութերի ընտրանի խնձորի մասին։ Ահա թէ ինչու է պետք օրեկան 1 հատ խնձոր ուտել և այլն։

Դիտումներ 785
Խնձորը ունի շատ գախտնի հատկություններ, որոնք մենք կփորձենք բացահայտել։ Նյութերի ընտրանի խնձորի մասին։ Ահա թէ ինչու է պետք օրեկան 1 հատ խնձոր ուտել և այլն։

Ճաշից 15 րոպե առաջ խնձոր կերեք․ Ահա թե ինչու
Ճաշից 15 րոպե առաջ խնձոր կերեք․ Ահա թե ինչու

Մեզանում շատ տարածված են բեռնաթափման օրերը խնձորով, բայց դա կարող է վնասել առողջությանը: Իսկ ահա ճաշից 15 րոպե առաջ խնձոր ուտելով` մենք 200 կալորիայով նվազեցնում ենք ուտելիքի կալորիականությունը` առանց առողջությանը վնաս հասցնելու: 

Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/&ashic-15-rope-araj-xnjor-kerek%E2%80%A4-Aha-te-inchu-2382/basic


Օրական 1 խնձորը հրաշքներ է գործում
Օրական 1 խնձորը հրաշքներ է գործում

Թարմ մրգերը առողջության պահպանման գործում շատ կարևոր աջակիցներ են։ Նրանք օրգանիզմին մատակարարում են վիտամիններ, հանքանյութեր և բջջանյութ։ Բայց բոլոր տեսանկյուններից ամենաօգտակար միրգը խնձորն է։ Այդ մասին են վկայում բազմաթիվ հետազոտություններ։ Պետք է ուտեք օրական 1-2 խնձոր, որպեսզի բարելավեք սրտանոթային համակարգի աշխատանքը, նվազեցնեք քաղցկեղի որոշ տեսակներով հիվանդանալու ռիսկերը և ազատվեք ավելորդ քաշից։ Բացի վերոնշյալից, խնձորը կանխում է աթերոսկլերոզը։

Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Orakan-1-xnjory-hrashkner-e-gorcum-2445/basic

Արդյո՞ք վտանգավոր է խնձորի մգեցումը կտրելուց հետո


Արդյո՞ք վտանգավոր է խնձորի մգեցումը կտրելուց հետո

Մոլեկուլյար կենսաբան Ստանիսլավ Պոլոզովը բացատրել է, որ կտրված խնձորի մգացումը կապ չունի նրա մեջ պարունակվող երկաթի հետ: Պատճառը պոլիֆենոլօքսիդազ ֆերմենտի աշխատանքն է, որը մթնոլորտային թթուներով թթվեցնում է խնձորի մեջ առկա օգտակար պոլիֆենոլները, և դրանք դառնում են դարչնագույն:

Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Ardyo%D5%9Ek-vtangavor-e-xnjori-mgecumy-ktreluc-heto-2562/basic

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը