Վիտամիններով լի և համեղ մածնաբրդոշի <<ակրոշկա>> բացադրատոմս

Դիտումներ 352
Վիտամիններով լի և համեղ մածնաբրդոշի <<ակրոշկա>> բացադրատոմս

Մածնաբրդոշը հանդիսանում է մսի կամ ձկան, բանջարեղենի, կանաչեղենի մանր կտորների և մածունի, հացի թթվասերի խառնուրդ։ Միսը սրա համար կարող է լինել տապակկած և տարբեր տեսակների։

 

Картинки по запросу մածնաբրդոշ


Մածաբրդոշ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

  1. մանրեցնել բաղադրիչները,
  2. խառնել մածոունը մնացած բաղադրիչների հետ,
  3. աես ժամ հանգիստ թողնել,
  4. ավելացնել կանաչեղեն,
  5. կվաս ավելացնել,
  6. ավելացել թթվասեր,
  7. մատուցել
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը