Վիտամիններով լի և համեղ մածնաբրդոշի <<ակրոշկա>> բացադրատոմս

Մածնաբրդոշը հանդիսանում է մսի կամ ձկան, բանջարեղենի, կանաչեղենի մանր կտորների և մածունի, հացի թթվասերի խառնուրդ։ Միսը սրա համար կարող է լինել տապակկած և տարբեր տեսակների։

Մածաբրդոշ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
- մանրեցնել բաղադրիչները,
- խառնել մածոունը մնացած բաղադրիչների հետ,
- աես ժամ հանգիստ թողնել,
- ավելացնել կանաչեղեն,
- կվաս ավելացնել,
- ավելացել թթվասեր,
- մատուցել
