Վիտամիններով հարուստ և առողջարար աղցան Կեսար, այն ինչ մեզ պետք է այս եղանակին։


Բաղադրամասեր
-
Աղցանի տերևներ- 5 հատ
-
Հավի կրծքամիս- 400գր.
-
Ձու-2 հատ
-
Սխտոր-1 պճեղ
-
Լոլիկ- 1 հատ
-
Պանիր-200գր.
-
Չորահաց- 200գր.
-
Մայոնեզ
-
Կիտրոնահյութ-1 ճ/գ
-
Ձիթայուղ- 50գր.
-
Աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
-
Քաղցր մանանեխ- 2թ/գ

Պատրաստման եղանակը
-
Խորանարդաձև կտրտել հացի կտորները և դնել ջեռոց, մինչև վարդագունի:
-
Այնուհետև ձվերը և հավի միսը խաշել, թողնել սառչի:
-
Սառչելուց հետո հավի միսը խորանարդաձև կտրտել և տապակել: Սխտորը ճզմել, լցնել ամանի մեջ:
-
Լվանալ աղցանի տերևները,կտրտել և լցնել սխտորով ամանի մեջ:
-
Ավելացնել տապակած կրծքամսի խորանարդիկները:
-
Պատրաստել սոուսը:
-
վերցրեք 2 ձվի դեղնուց և հարեք մանանեխի հետ, ավելացրեք կիտրոնահյութ, աղ, սև պղպեղ, լավ հարեք և ավելացրեք 50 գր. ձիթայուղ:
-
Սոուսը լցնել սխտորով ափսեի մեջ, ավելացնել մայոնեզը և խառնել զանգվածը:
-
Այնուհետև լցնել մատուցելու համար նախատեսված ափսեի մեջ, վրան կտրտել լոլիկը, ապա չորահացը, իսկ վերջում վրան քերել պանիրը:
-
Մատուցել, իսկ համտեսելուց անմիջապես առաջ միայն խառնել, որպեսզի չորահացը չհասցնի փափկել:
