Վիտամինային ռումբ, բազուկով թեթև աղցան

Դիտումներ 336
Վիտամինային ռումբ, բազուկով թեթև աղցան
  • բազուկ ( 4-5 փոքր չափի)
  • թթվասեր (200 գր)
  • սխտոր (1 պճեղ)
  • խնձորի քացախ ( 1 ճաշի գդալ)
  • բուսայուղ ( 1 ճաշի գդալ )
  • աղ (ըստ ճաշակի)
  • սև և կարմիր պղպեղ (ըստ ճաշակի)
  • համեմ, սամիթ (մի փոքր փունջ)

 


  • Բազուկով աղցանը պատրաստելու համար պետք է եփել և մարինացնել բազուկները: Ես ձեզ խորհուրդ կտամ այս գործողությունները կատարել նախորդ գիշեր: Բայց եթե չեք եփել նախորդ գիշեր, հոգ չէ: Մինչ դուք կպատրաստեք դդմիկով բլիթները․ բազուկները լվացեք և եփեք թույլ կրակի վրա մոտ 40 րոպե: Երբ տապակեք-վերջացնեք բլիթները, բազուկները եփված կլինեն: 
  • Բազուկների կեղևը մաքրել և օղակաձև կտրատել: Համեմել աղով, կարմիր և սև պղպեղներով, ճզմած սխըորով և խնձորի քացախով: Մի լավ խառնել և թողնել, որ բազուկները մարինացվեն մոտ 15 րոպե: 
  • Մարինացված բազուկները շարել ափսեի մեջ, մեկական թեյի գդալ թթվասեր դնել ամեն մի բազուկի վրա և զարդարել կտրատած կանաչիով: Ահա և վերջ, բազուկով աղցանը պատրաստ է: 

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը