Վերացրեք ավելորդ ջուրն ու ճարպը, բարելավեք տեսողությունը, հիշողությունը, լսողությունը և ուղեղի աշխատանքը. հզոր խառնուրդ:
Կանանց մեծամասնությանը հաջողվել է շատ հեշտությամբ նիհարել այս բաղադրատոմսի շնորհիվ։
Այս միջոցը օրգանիզմից հեռացնում է ավելորդ ջուրը և այրում ավելորդ ճարպը, լավացնում է տեսողությունը և լավացնում հիշողությունը, լսողությունը և ուղեղի աշխատանքը։
Կիտրոնի և կոճապղպեղի համադրությունը համարվում է ճարպերն այրելու և նիհարելու լավագույն բնական բանաձևը:
Կիտրոնն օգնում է ակտիվացնել մի շարք քիմիական ռեակցիաներ, որոնք օգնում են այրել ավելորդ ճարպը՝ այն վերածելով էներգիայի:
Կոճապղպեղը խթանում է մարսողական ֆերմենտները և կարող է բարելավել մարսողությունը: Արդյունքում էական սննդանյութերը շատ արագ ներծծվում են։ Եվ նաև այն նյութերը, որոնք կարող են փորկապություն և փքվածություն առաջացնել, հեշտությամբ արտազատվում են օրգանիզմից։ Այս գործընթացները օգնում և նպաստում են քաշի կորստի արագացմանը։
Եվ նաև այս խառնուրդն ավելի արդյունավետ է այրում որովայնի ճարպը, քան մարմնի այլ մասերի ճարպերը: Արդյունքում, սպառումը կարող է օգնել վերահսկել ինսուլինի մակարդակը մարմնում:
Դարչինը օրգանիզմում ինսուլինի ակտիվությունը ընդօրինակելու յուրահատուկ հատկություն ունի՝ դրանով իսկ կարգավորելով արյան շաքարի մակարդակը։
Ծովաբողկը շատ օգտակար է, երբ օգտագործում են յուղոտ մթերքների հետ միասին, քանի որ այն խթանում է դրանց մարսողությունը: Ծովաբողկը նաեւ մաքրում է օրգանիզմը, օգնում է արագացնել նյութափոխանակությունը, վերացնում է մարմնի ճարպը, որը հաճախ խորհուրդ է տրվում դիաբետով հիվանդներին։ Հատկապես արդյունավետորեն խթանում է աղիներում օգտակար բակտերիաների ստեղծումն ու զարգացումը։
Եվ նաև ծովաբողկի արմատը հարուստ է C, B1, B6, B2 վիտամիններով, կալիումով, կալցիումով, մագնեզիումով, ֆոսֆորով, երկաթով: Դուք կարող եք այն ավելացնել ձեր ճաշերին կամ օգտագործել որպես բնական միջոց, քանի որ ձեր սննդակարգում կլինի ուժեղ սնունդ:
Բաղադրությունը:
130 գրամ ծովաբողկ
1 թեյի գդալ թարմ քերած կոճապղպեղի արմատ
3 կիտրոն կեղևով
2 թեյի գդալ ցեյլոնյան դարչին
1 բաժակ բնական մեղր
Խառնել ծովաբողկը կոճապղպեղի հետ։
Կիտրոնները կտորների կտրեք։
Կիտրոնի կտորները խառնեք ծովաբողկի և կոճապղպեղի հետ։
Ավելացնել մեղրն ու դարչինը և լավ խառնել։
Խառնուրդը դնել տարայի մեջ և պահել սառնարանում։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 թեյի գդալ օրական երկու անգամ՝ ուտելիս։