Տխեմալիով պատրաստված տավարի մսի բաղադրատոմս, ստացվում է շատ համեղ
Դիտումներ 248
Բաղադրիչներ՝
500 գ. տավարի յուղոտ միս,
4 գլուխ սոխ,
1.5 բաժակ տխեմալի,
սամիթի 4ճյուղ,
համեմի 3 ճյուղ,
2 պճեղ սխտոր,
պղպեղ,
աղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Տավարի միսը կտրատել, լվանալ, աղ անել, դնել թավայի մեջ և տապակել բոլոր կողմերից շատ տաք թավայի մեջ:
Հետո տեղափոխել կաթսայի մեջ, վրան լցնել տապակելուց հետո մնացած յուղը, մի քանի գդալ ջուր, փակ կափարիչով եփել մինչև փափկի:
Վերջում ավելացնել օղակաձև կտրատած սոխը, որը նախապես փոքր-ինչ պետք է շոգեխաշել տխեմալիի ջրով:
Կրակից վերցնելուց առաջ ավելացնել մանր կտրատած սամիթ, համեմ, ծեծած հատիկ պղպեղ և խառնել:
Ամենաընթերցվածը