Վարունգով դիետիկ և համեղ աղցան

Դիտումներ 277

Վարունգով դիետիկ և համեղ աղցան

Թթվային աղցան վարունգով, հավանաբար, ամենասպասված ուտեստն է երկար ձմեռից հետո։ 

Չնայած այն պարզ է, այն պարունակում է թարմ բանջարեղեն և խոտաբույսեր: 

Շատ համեղ է ստացվում, բացի այդ, նաև շատ վիտամին է։

 

 

Թրթնջուկը, ինչպես արդեն նշվեց, այս ուտեստի հիմնական բաղադրիչներից մեկն է։ 

Նրա բաղադրության մեջ պարունակվող վիտամիններն ու միկրոտարրերը հնարավորություն են տալիս արդյունավետ օգտագործել մրսածության, ինչպես նաև տուբերկուլյոզի դեմ պայքարում։ 

Բացի այդ, օգտակար է աղցանի մեկ այլ բաղադրիչ՝ վարունգը։ 

Այն գործում է որպես ներծծող և, հետևաբար, կարող է հեռացնել վնասակար նյութերը մարմնից: 

Այսպիսով, այն փաստը, որ թրթնջուկով և վարունգով աղցանը շատ առողջարար է, միանգամայն ակնհայտ է։ 

Ուստի առաջարկում ենք մի փոքր բարելավել ձեր առողջությունը և այս ուտեստը պատրաստել ձեր տան խոհանոցում՝ օգտագործելով այս լուսանկարչական բաղադրատոմսի առաջարկությունները։



Մեր վարունգով և թրթնջուկով աղցանի համար մենք կպատրաստենք բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչները։

 

Մաքրել վարունգը և կտրատել բարակ օղակներով:

Լվանում ենք թրթնջուկը, չորացնում, հետո մանր կտրատում։

Կիտրոնը լվացեք ջրի մեջ, չորացրեք սրբիչով, այնուհետև քերեք այն։

Խառնել թրթնջուկը, վարունգը և կիտրոնի կեղևը։



Սամիթը լվանալ, հետո մանր կտրատել։

Եկեք պատրաստենք աղցանի սոուս: 

Դրա համար առանձին ամանի մեջ խառնել թթվասերն ու կիտրոնի հյութը՝ դրանց վրա ավելացնելով շաքարավազ, աղ և աղացած սև պղպեղ։

Հարիչով կամ ձեռքի հարիչով լավ հարում ենք աղցանի սոուսը։

Աղցանի վրա լցնել թթվասերով սոուսը, բայց չխառնել։ Մենք նաև վրան ցանում ենք մանր կտրատած խոտաբույսերով։

Թրթնջուկով աղցան վարունգով պատրաստ է։

Բարի ախորժակ!!!



Ամենաընթերցվածը