Թթվասերով պատրաստված շատ համեղ և փափուկ կեքսերի բաղադրատոմս
Դիտումներ 264
200 գր թթվասեր
200 գր կարագ
1 բաժակ շաքարավազ
2 ձու
2 բաժակ ալյուր
0,5 թ․գ հանգեցված սոդա
Նախապես կարագը հասցնել սենյակային ջերմաստիճանի
Տարրայի մեջ լցնել թթվասերը, խառնել շաքարավազի, ձվի, սոդայի և ալյուրի հետ, հունցել խմորը
Պատրաստի խմորը դնել ֆորմայի մեջ, նախապես պատած կարագով և դնել ջեռոցը
Երբ կեքսը պատրաստ լինի պատել շաքարավազի փոշիով
Ամենաընթերցվածը