Տորթ «Փայտե բուրգ» Իմացեք այս հրաշալի տորթի պատրաստման եղանակը


Բաղադրամասեր
-
2,5 բաժակ ալյուր,
-
8 հատ ձու,
-
200 գ սերուցքային կարագ,
-
1 բաժակ ջուր,
-
700 գ թթվասեր,
-
1,5 բաժակ շաքարավազ,
-
մի պտղունց աղ
Պատրաստման եղանակը
-
Ջուրը դնել կրակի վրա, ավելացնել կարագ և աղ ։ Տաքացնել մինչև եռալը ( որ կարագը հալի)։ Կրակը թուլացնել և ավելացնել ալյուր։ Լավ խառնել, մինչև միատարր զանգված ստանալը։
-
Ստացված զանգվածը հանել կրակից և թողնել սառի։ Երբ զանգվածը սառի, հատ-հատ ավելացնել ձվերը։
-
Ստացված խմորը լցնել պարկի մեջ, և ստեղցել երկար ձողեր։
-
Դնել ջեռոցում 20 րոպե։ 200 աստիճան պայմաններում։
-
Կրեմի համար։ Թթվասերը խառնել շաքարավազի հետ։ Լավ խառնել մինչև շաքարավազի հալելը։ Ստացված ձողեիկը թաթախել կրեմի մեջ։
-
Այնուհետև դասավորել բուրգի նման։ Վրան կարելի է շաղ տալ շոկոլադ։
-
