Տորթ շոկոլադե հրավառություն, շատ համեղ և յուրահատուկ բաղադրատոմս


Բաղադրամասեր
-
Խմորի համար `
-
200գ շոկոլադ
-
100գ շաքարավազ
-
100գ կարագ
-
100մլ կաթ
-
4 ձու
-
200գ ալյուր
-
10գ փխրեցուցիչ(1 տուփ)
-
Գլազուրի համար `
-
6 ճ․գ շաքարավազ
-
6 թ․գ կակաո
-
6 ճ․գ թթվասեր
-
50գ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
-
Այս խմորը պատրաստում ենք գոլորշու վրա, վերցնում ենք 200գ շոկոլադը, 100գ շաքարավազը, 100մլ կաթը և եթում գոլորշու վրա
-
Այնուհետև շատ դանդազ ավելացնում ենք 4 հարած ձու
-
Այնուհետև 200գ մաղած ալյուր՝ խառնած 10գ փխրոցուցիչի հետ
-
Այս ամենը լաավ խառնում ենք և տեղափոխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց, որտեղ եփում ենք 25-35 րոպե։
-
Երբ տորթն արդեն պատրաստ է, անցնում ենք գլազուր պատրաստելուն։
-
Ուղղակի խառնում ենք վերը նշված բաղադրիչներն ու եռացնում 1-2 րոպե։ Գլազուրն արդեն պատրաստ է։ Լցրեք տորթի վրա և վայելեք։
