Տորթ Ժելե. Այս ամառ պատրաստելու ամենաստացված և հաջողված տորթի բաղադրատոմսը


Բաղադրամասեր
-
2 կգ մրգեր
-
30 գրամ ժելատին,
-
2 հատ մրգային ժելե,
-
,շաքարավազ ըսը ցանկությամբ,
-
սննդային ներկ
Պատրաստման եղանակը
-
Ժելատինը և մրգային ժելատինը պատել ջրով և պահել։
-
Ամանի մեջ լցնել 2 լիտր ջուր, ավելացնել ժելատինը, շաքարավազ, ներկ և հասցնել եռման։
-
Մրգերը լվանալ, քերել և կտրատել հարմար և սիրուն կլորների։
-
Ֆորմայի մեջ լցնել մի քանի գդալ ժելե և պահել մի քանի ժամ սարնարանում։
-
Սարած շերտի վրա գեղեցիկ դասավորել մրգերը և պատել ժելատինով և նորից դնել սարնարան։
-
Կրկնել քանի դեռ բոլոր մրգերը պատվեն ժելեյով։
-
Տորթը դնել սարնարանում մի քանի ժամ։
-
Մատուցելուց առաջ մեկ րոպեվ դնել տաք ջրի մեջ և շրջել ամանի վրա։
