Տորթ Պանչո․ Համեղ տորթի պատրաստման եղանակը


Բաղադրամասեր
-
1,5 բաժակ շաքարավազ,
-
6 հատ ձու,
-
1,5 բաժակ ալյուր,
-
1,5 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
-
4 ճաշի գդալ կակաո,
-
800գ 35%-ոց թթվասեր,
-
1 տարրա անանաս,
-
1,5 բաժակ շաքարի փոշի,
-
1 բաժակ ընկույզ
Պատրաստման եղանակը
-
Բիսկվիտի համար շաքարավազը խառնել ձվերի հետ, մինչը շաքարավազը ամբողջովին հալվի։
-
Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ, մաղել, մաս-մաս ավելացնել ձվի խառնուրդի վրա և անընդմեջ խառնել։
-
Խմորի 1/3-ը լցնել կարագով քսաց ֆորմայի մեջ, թխել 180 աստիճանում 12-15 րոպե, հանել ֆորմայից և սառեցնել։
-
Մնացած խմորի վրա ացելացնել կակաո, խառնել լցնել ֆորմայի մեջ և թխել 30-35 րոպե 180 աստիճանում։
-
Կրեմի համար, թթվասերը խառնել շաքարի փոշու հետ, ¼-ը դնել մի կողմ։ Կրեմի մնացած մասի վրա ավելացնել անանասի կտորներ։ Ընկույզները մանրացնել և ավլացնել կրեմի վրա և խառնել։
-
Սպիտակ բիսկվիտը դնել ամանի վրա, քսել անանասի սիրոպոպ։ Շոկոլադե բիսվիտը կտրատել քառակուսիկների, թեթևակի թաթախել անանասի սիրոպի մեջ և լավ խառնել թթվասերով-անանասով կրեմի հետ։
-
Ստացված զանգվածը ամբողջովին լցնել սպիտակ բիսկվիտի վրա։
-
Տորթը պատել մնացած թթվասերի կրեմով։
-
Գլազուրի համար շոկոլադը հալեցնել, ավելացնել փափկեցված կարագ և տաք կաթ, լավ խառնել։ Լցնել տորթի վրա և 6 ժամով դնել սառնարանում։
