Տորթ Նոր տարի 2019․ Մանդարինով պատրաստվող հիասքանչ տորթի բաղադրատոմս
Դիտումներ 547
Բաղադրամասեր
Բիսկվիտի համար ՝
ձու - 6 հատ,
ալյուր - 160 գ,
շաքար - 140 գ,
վանիլային շաքար - 8 գ,
Կրեմ «Plombir» - ի համար ՝
Թթվասեր 20-25% - 700 գ,
շաքարավազ `220 գ,
ձու - 2 հատ,
ալյուր - 6 ճ․ գ,
կարագ - 250 գ,
Շաքարի օշարակ ՝
շաքարավազ - 1/2 ճ․ գ,
ջուր - 1/2 թ․ գ,
մանդարին - 6 հատ,
կարագ - 20 գ
շաքարավազ - 2 ճ․ գ
Պատրաստման եղանակը
Ամենաընթերցվածը