Տորթ Չարոդեյկա․ Շատ նուրբ, համեղ և հետաքրքիր կրեմով տորթ․ բաղադրատոմսը սիրով տրամադրում ենք

Դիտումներ 508

Տորթ Չարոդեյկա․ Շատ նուրբ, համեղ և հետաքրքիր կրեմով տորթ․ բաղադրատոմսը սիրով տրամադրում ենք

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում յուրահատուկ տորթի բաղադրատոմս։ Շատ համեղ, գեղեցիկ և ամենակարևորը այն պատրաստելը բարդ չէ և հաստատ ձեզ մոտ հիանալի կստացվի։

 

 

Բաղադրամասեր 


խմորի համար `
250 գրամ ալյուր, 
250 գրամ շաքարավազ, 
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ, 
5 հատ ձու, 

Կրեմի համար ` 
1 բաժակ կաթ, 
1 հատ ձու, 
2,5 ճաշի գդալ ալյուր, 
50 գրամ կարագ, 
130 գրամ շաքարավազ, 

Գլազուրի համար ` 



50 գրամ կարագ, 
4 ճաշի գդալ շաքարավազ, 
4 ճաշի գդալ թթվասեր, 
3 ճաշի գդալ կակաո, 
Վանիլին

 

Պատրաստման եղանակը 

 

 

Նախ պատրաստենք խմորը։ Հարկավոր է շաքարավազի վրա ավելացնեք  ձվերն ու վանիլինը։ Խառնելուց հետո ավելացրեք ալյուրն ու փխրեցուցիչը։ Լավ հարեք և ստացված զանգվածը լցրեք նախօրորք կարագապատած ջեռոցի տարայի մեջ թխեք։  

 



Կրեմը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է հարել ձուն, վրան ավելացնելով շաքարավազը, ալյուրն ու կաթը։ Այն դրեք մարմանդ կրակի վրա և անընդհատ խառնեք, որպեսզի տակը չկպնի։ Կրեմը պատրաստ լինելուց հետո թողեք լավ սառի։

Իսկ գլազուրը պատրաստելու համար կաթսայի մեջ դրեք կարագի կտորները, դրեք այն մարմանդ կրակի վրա, որ կարագը հալվի:
Ավելացրեք կակաո, շաքարավազ, վանիլին և թթվասեր, խառնեք և եփեք մինչև շաքարավազը լուծվի: Պետք չէ որպեսզի գլազուրը եռա:

Երբ խմորը պատրաստ լինի, բաժանեք այն երկու մասի: Մի կեսին քսեք ամբողջ կրեմը, հետո ծածկեք բիսկվիթի մյուս մասով:

 

 

Հետո վրան լցրեք գլազուրը ու դրեք սառնարան երեք ժամով:

 

 



Ամենաընթերցվածը