Տոնական սեղանի շատ սիրված քաղցրավենիք <<Մրջնաբույն>>-ի բաղադրատոմս
Դիտումներ 354
Բաղադրատոմսը
Բաժակի չափը 250 մլ
Խմորը
100 գ կարագ
0.5 բ շաքարավազ
3 ձու
¼ բ (5 ճ գ) կաթ
1 թ գ քացախ
0.5 թ գ սոդա
1 թ գ փխրեցուցիչ
Պտղունց աղ
3 + բ ալյուր (բաղադրատոմսով 4 բ)
Կրեմը
100 գ կարագ
1 տուփ եփած խտ. կաթ
3 ճ գ մեղր (բաղադրատոմսով 4 ճ գ)
Վանիլին
Ամենաընթերցվածը