Տոնական սեղանի շատ սիրված քաղցրավենիք <<Մրջնաբույն>>-ի բաղադրատոմս

Դիտումներ 354

Տոնական սեղանի շատ սիրված քաղցրավենիք <<Մրջնաբույն>>-ի բաղադրատոմս

Բաղադրատոմսը 

Բաժակի չափը 250 մլ

Խմորը 

100 գ կարագ

0.5 բ շաքարավազ

3 ձու

¼ բ (5 ճ գ) կաթ

1 թ գ քացախ

0.5 թ գ սոդա

1 թ գ փխրեցուցիչ

Պտղունց աղ

3 + բ ալյուր (բաղադրատոմսով 4 բ)

Կրեմը 

100 գ կարագ

1 տուփ եփած խտ. կաթ

3 ճ գ մեղր (բաղադրատոմսով 4 ճ գ)

Վանիլին

 




Ամենաընթերցվածը