Այս աղցանը իմ սեղանի զարդն է․ Սիրով ներկայացնում եմ բաղադրատոմսը

Դիտումներ 335

Այս աղցանը իմ սեղանի զարդն է․ Սիրով ներկայացնում եմ բաղադրատոմսը

Հավով և արքայախնձորով աղցանը կզարդարի և կլրացնի ձեր տոնական սեղանը։ Այս ուտեստը կդառնա ամենասիրված աղցանների մեջ։

 

Համեղ փորձ

Ձեր սիրելի աղցանների հետ մեկտեղ , երբեմն ցանկանում եք բազմազանություն ավելացնել ճաշացանկին: Այս բազմազանությունը կայանում է նրանում, որ պատրաստում են նոր ուտեստներ, մասնավորապես՝ աղցաններ:

Արքայախնձորով աղցանները կլինեն ձեր սեղանի ամենակարևորը, և բոլոր հյուրերը գոհ կմնան:

Այս աղցանն առաջին անգամ եմ պատրաստում ընտանիքիս համար։ 

Աղցանի մեջ արքայախնձորները հաճելի համ ունեն և իդեալականորեն համակցված են հավի մսի հետ։ Քանի որ հավն ինքնին ընդգծված համ չունի, արքայախնձորը պարզապես կբարելավի այն։

Արքայախնձորները մտան մեր խոհանոց ոչ այնքան վաղուց, բայց շատ արագ զբաղեցրին ամենահայտնի տեղը: Իսկ այժմ դրանց հետ շատ բաղադրատոմսեր կան, այնպես որ շտապեք հիշել ամեն ինչ և պատրաստել այն ձեր խոհանոցում։

Բարեբախտաբար, մեզ մոտ շատ տոներ կան, յուրաքանչյուր հատուկ ժամադրության համար փորձեք և պատրաստեք ոչ միայն հին ու ծանոթ ուտեստներ, այլ նաև նոր, շատ համեղ աղցաններ։

Պետք է նկատի ունենալ, որ պահածոյացված արքայախնձորներն այժմ վաճառվում են բոլոր խանութներում և բավականին մատչելի գնով։ Գնե՛ք դրանք և պատրաստե՛ք օրիգինալ աղցաններ, որպեսզի ձեր խնջույքն ավելի լավը լինի, քան մյուսները:

Բաց մի թողեք  արքայախնձորով և եգիպտացորենով աղցանի բաղադրատոմսը :



Բաղադրիչներ

  • Պահածոյացված արքայախնձոր - 300 գ
  • Հավի ֆիլե - 300 գ
  • Կոշտ պանիր - 200 գ
  • Հավի ձու - 2 հատ:
  • Մայոնեզ - 180 գ
  • Ընկույզ - 100 գ
  • Աղ - 2 պտղունց


Ինչպես պատրաստել հավի և արքայախնձորի աղցան

Եփել հավի ֆիլեն, թող սառչի և կտրատել միջին չափի կտորների։

Եփելու ընթացքում հավի միսը համեմել մի քիչ աղով։

  1. Արքայախնձորները, եթե դրանք մեծ են, ապա մի փոքր մանրացրեք, որպեսզի ստանաք փոքր խորանարդիկներ։

  2. Եփել հավի ձվերը մինչև ամբողջովին եփվեն, այսինքն՝ պինդ եփվեն։ Այնուհետև կտրատել խորանարդի և դեղնուցների, իսկ սպիտակուցները:

  3. Կոշտ պանիրը քերել։

    Դուք կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի պանիր, որը դուք անձամբ նախընտրում եք:

  4. Պատրաստի բաղադրիչները ուղարկեք ամանի մեջ՝ հավի ֆիլե, ձու, պանիր և արքայախնձոր։

  5. Լրացրեք աղցանը մայոնեզի առատ շերտով և խառնեք:

    Քանի որ հավի ֆիլեը չոր է, ձեզ հարկավոր կլինի շատ մայոնեզ։

  6. Աղցանը տեղափոխեք մատուցվող ուտեստի մեջ և վրան ընկույզ ցանեք։

    Ընկույզը մանր կտրատել, կարող եք դանակով կտրատել։ Թողեք, որ աղցանը 25 րոպե թրմվի սառնարանում։

  7. Զարդարեք ցանկացած կանաչի մի ճյուղով և մատուցեք։

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը