Այս աղցանը իմ սեղանի զարդն է․ Սիրով ներկայացնում եմ բաղադրատոմսը
Հավով և արքայախնձորով աղցանը կզարդարի և կլրացնի ձեր տոնական սեղանը։ Այս ուտեստը կդառնա ամենասիրված աղցանների մեջ։
Համեղ փորձ
Ձեր սիրելի աղցանների հետ մեկտեղ , երբեմն ցանկանում եք բազմազանություն ավելացնել ճաշացանկին: Այս բազմազանությունը կայանում է նրանում, որ պատրաստում են նոր ուտեստներ, մասնավորապես՝ աղցաններ:
Արքայախնձորով աղցանները կլինեն ձեր սեղանի ամենակարևորը, և բոլոր հյուրերը գոհ կմնան:
Այս աղցանն առաջին անգամ եմ պատրաստում ընտանիքիս համար։
Աղցանի մեջ արքայախնձորները հաճելի համ ունեն և իդեալականորեն համակցված են հավի մսի հետ։ Քանի որ հավն ինքնին ընդգծված համ չունի, արքայախնձորը պարզապես կբարելավի այն։
Արքայախնձորները մտան մեր խոհանոց ոչ այնքան վաղուց, բայց շատ արագ զբաղեցրին ամենահայտնի տեղը: Իսկ այժմ դրանց հետ շատ բաղադրատոմսեր կան, այնպես որ շտապեք հիշել ամեն ինչ և պատրաստել այն ձեր խոհանոցում։
Բարեբախտաբար, մեզ մոտ շատ տոներ կան, յուրաքանչյուր հատուկ ժամադրության համար փորձեք և պատրաստեք ոչ միայն հին ու ծանոթ ուտեստներ, այլ նաև նոր, շատ համեղ աղցաններ։
Պետք է նկատի ունենալ, որ պահածոյացված արքայախնձորներն այժմ վաճառվում են բոլոր խանութներում և բավականին մատչելի գնով։ Գնե՛ք դրանք և պատրաստե՛ք օրիգինալ աղցաններ, որպեսզի ձեր խնջույքն ավելի լավը լինի, քան մյուսները:
Բաց մի թողեք արքայախնձորով և եգիպտացորենով աղցանի բաղադրատոմսը :
Բաղադրիչներ
- Պահածոյացված արքայախնձոր - 300 գ
- Հավի ֆիլե - 300 գ
- Կոշտ պանիր - 200 գ
- Հավի ձու - 2 հատ:
- Մայոնեզ - 180 գ
- Ընկույզ - 100 գ
- Աղ - 2 պտղունց
Ինչպես պատրաստել հավի և արքայախնձորի աղցան
Եփել հավի ֆիլեն, թող սառչի և կտրատել միջին չափի կտորների։
Եփելու ընթացքում հավի միսը համեմել մի քիչ աղով։
-
Արքայախնձորները, եթե դրանք մեծ են, ապա մի փոքր մանրացրեք, որպեսզի ստանաք փոքր խորանարդիկներ։
-
Եփել հավի ձվերը մինչև ամբողջովին եփվեն, այսինքն՝ պինդ եփվեն։ Այնուհետև կտրատել խորանարդի և դեղնուցների, իսկ սպիտակուցները:
-
Կոշտ պանիրը քերել։
Դուք կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի պանիր, որը դուք անձամբ նախընտրում եք:
-
Պատրաստի բաղադրիչները ուղարկեք ամանի մեջ՝ հավի ֆիլե, ձու, պանիր և արքայախնձոր։
-
Լրացրեք աղցանը մայոնեզի առատ շերտով և խառնեք:
Քանի որ հավի ֆիլեը չոր է, ձեզ հարկավոր կլինի շատ մայոնեզ։
-
Աղցանը տեղափոխեք մատուցվող ուտեստի մեջ և վրան ընկույզ ցանեք։
Ընկույզը մանր կտրատել, կարող եք դանակով կտրատել։ Թողեք, որ աղցանը 25 րոպե թրմվի սառնարանում։
-
Զարդարեք ցանկացած կանաչի մի ճյուղով և մատուցեք։
Բարի ախորժակ!