Տոնական սեղանի համար հատուկ տավարի մսով իտալական բաղադրատոմս

Դիտումներ 443
Տոնական սեղանի համար հատուկ տավարի մսով իտալական բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

  • հորթի բդի միս – 6 կտոր

  • նեխուր – 1 ցողուն

  • գլուխ սոխ – 1 հատ

  • գազար – 2 հատ

  • սխտոր – 2 պճեղ

  • եղեսպակ (шалфей) – 6 տերև

  • հազրեվարդ (ռոզմարին) – 2 ճյուղ

  • սպիտակ գինի – 100 մլ

  • ձիթայուղ- 60 մլ

  • կարագ – 60 գր

  • մաղադանոս – 1 ճյուղ

  • պահածոյացված լոլիկ հյութի մեջ – 250 գր

  • կիտրոն – 1 հատ

  • բանջարեղենի արգանակ – 250 մլ

  • անչոուս պահածոյացված ձիթայուղի մեջ - 2 հատ

  • աղ, պղպեղ:

Օսսոբուկո


Պատրաստման եղանակը

  • Մսի կտորները դնել ափսեի մեջ, աղ, պղպեղ ցանել վրան:

  • Գազարը, նեխուրը, սոխը, մի պճեղ սխտոր աղալ:

  • Տապակել ձիթայուղի և կարագի խառնուրդի մեջ, ավելացնել միսը, եղեսպակը:

  • Միսը երկու կողմից տապակել:

  • Լցնել գինին, սպասել գոլորշիանա, ավելացնել արգանակը, լոլիկները և դնել ջեռոցի մեջ:

  • Կափարիչը ծածկել:

  • Եփել մոտ մեկուկես ժամ: Հյութը երբեմն գդալով լցնել մսի վրա:

  • Օսսոբուկոն լցնել մատուցվող ափսեի մեջ` վրան եփված սոուը լցնելով:

  • Մատուցելիս համեմել հետևյալ խառնուրդով:

  • Կես կիտրոնի կեղևը, կտրատած մաղադանոս, ռոզմարին, եղեսպակի տերևներ, եթե ցանկանում եք, մեկ-երոկւ անչոուս. այս ամենը լավ մանրացնել, լցնել մսի վրա:

  • Մատուցել րիզոտտոյի հետ:

Օսսոբուկո

Դիտեք պտրաստման եղանակը նաև տեսանյութով ՝ 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը