Տնային պայմաններում պատրաստված շատ պարզ և համեղ առանց միս պիցցա


Բաղադրիչներ՝
100 գ սերուցքային կարագ
1 հատ ձու
մեկ թ․գ աղ
1 թ․գ 1/4 շաքարավազ
200 գ մածուն
1թ․գ սոդա
2,5-3 բաժակ ալյուր
Փափուկ կարագը, ձուն, աղը և շաքարավազը լավ խառնել իրար հետ։
Ստացված զանգվածի վրա ավելացնել մածունը։
Ալոյւրին ավելացնել սոդան, մաղով անցկացնել և խմոր հունցել։
Երկար չհունցել։
Գունդ սարգել, դնել տոպրակի մեջ և պահել սառնարանում մեկ ժամ։
Լոլիկը մանր կտրատել, պանիրը քերել և պատել խմորը։
Թխել 20-25 րոպե․ 200 աստիճանում
