Տնային պայմաններում պատրաստում ենք համեղ և որ շատ կարևոր է օգտակար չիպսեր


Բաղադրիչներ՝
Լավաշ (2 հատ) - 200 գ
Բուսական յուղ - 2 ճաշի գդալ
Աղ - 0.5 թեյի գդալ
Քաղցր կարմիր պղպեղ - 1.5 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Լավաշը հարկավոր է մկրատով կտրատել խորանարդաձև: Այնուհետև ավելացնել բուսական յուղ և լավ խառնել ձեռքերով, որպեսզի բոլոր խորանարդիկները պատվեն բուսայուղով:
Համեմել աղով և պղպեղով: Դնել ջեռոցի մեջ, թողնել 7-10 րոպե 180 ջերմաստիճանի տակ:
Եթե ջեռոցն ունի հովացնելու ֆունկցիա, ապա վերջում կարելի է հովացնել չիփսերը ու ևս մեկ անգամ խառնել:
