Տնային պայմաններում պատրաստում ենք համեղ և որ շատ կարևոր է օգտակար չիպսեր

Դիտումներ 334
Տնային պայմաններում պատրաստում ենք համեղ և որ շատ կարևոր է օգտակար չիպսեր

Բաղադրիչներ՝

Լավաշ (2 հատ) - 200 գ

Բուսական յուղ - 2 ճաշի գդալ

Աղ - 0.5 թեյի գդալ

Քաղցր կարմիր պղպեղ - 1.5 թեյի գդալ


Պատրաստման եղանակը՝

Լավաշը հարկավոր է մկրատով կտրատել խորանարդաձև: Այնուհետև ավելացնել բուսական յուղ և լավ խառնել ձեռքերով, որպեսզի բոլոր խորանարդիկները պատվեն բուսայուղով:

Համեմել աղով և պղպեղով: Դնել ջեռոցի մեջ, թողնել 7-10 րոպե 180 ջերմաստիճանի տակ:

Եթե ջեռոցն ունի հովացնելու ֆունկցիա, ապա վերջում կարելի է հովացնել չիփսերը ու ևս մեկ անգամ խառնել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը