Տնային պայմաններում պատրաստեք շատ համեղ աջիկա, որը կարող եք պահել մինչև ձմեռ

Դիտումներ 663
Տնային պայմաններում պատրաստեք շատ համեղ աջիկա, որը կարող եք պահել մինչև ձմեռ

Աջիկա Բաղադրիչները՝

կարմիր պղպեղ - 1,5 կգ

սխտոր - 300 գր

խառը կանաչի - կես կապ

տոմատի մածուկ - 0,5 բանկա

աղ: 


Կա­րե­լի է պատ­րաս­տել նաև հետևյալ կերպ. 
2 կգ սո­խը 0,5 շիշ ձե­թով տա­պա­կել, ավե­լաց­նել աղա­ցած պղ­պե­ղը, սխ­տոր, կա­նա­չի և շա­րու­նա­կել այն­պես, ինչ­պես նկա­րագր­ված է վերևում:
Պատրաստման եղանակը՝
Կար­միր պղ­պե­ղը սեր­մե­րից մաք­րել, լվա­նալ, աղալ և մարմանդ կրա­կով եփել՝ ըն­թաց­քում ավե­լաց­նե­լով ծե­ծած սխ­տոր,  խա­ռը կա­նա­չի կամ մի­այն կա­րոս, տո­մա­տի մա­ծուկ, աղ: Երբ պատ­րաստ լի­նի, եռա­լու պա­հին լց­նել բան­կա­նե­րի մեջ և փա­կել:

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը