Տնական պիցցայի բաղադրատոմս, առանց խմոր, ստացվում է շատ համեղ և արագ
Դիտումներ 230
Բաղադրիչներ՝
2 հատ լավաշ
300 գ երշիկ
150 գրամ պանիր
30 գրամ կետչուպ
3 լոլիկ
Պատրաստման եղանակը՝
Կտրատել երշիկը և լոլիկը
Փռել լավաշը թավայի վրա և վրան լցնել քերած պանիրը
Վրան դնել լավաշի մյուս շերը և քսել կետչուպ
Վրան դնել երշիկը, լոլիկը և նորից պատել պանիրով։
Նորից պակել լավաշով և քսել կետչուպ
Դնել ջեռոցում 10 րոպե 200 աստիճանում
Ամենաընթերցվածը