Տնական պիցցայի բաղադրատոմս, առանց խմոր, ստացվում է շատ համեղ և արագ

Դիտումներ 357
Տնական պիցցայի բաղադրատոմս, առանց խմոր, ստացվում է շատ համեղ և արագ

Բաղադրիչներ՝

2 հատ լավաշ

300 գ երշիկ

150 գրամ պանիր

30 գրամ կետչուպ

3 լոլիկ


Պատրաստման եղանակը՝

Կտրատել երշիկը և լոլիկը

Փռել լավաշը թավայի վրա  և վրան լցնել քերած պանիրը

Վրան դնել լավաշի մյուս շերը և քսել կետչուպ

Վրան դնել երշիկը, լոլիկը և նորից պատել պանիրով։

Նորից պակել լավաշով և քսել կետչուպ

Դնել ջեռոցում 10 րոպե 200 աստիճանում

 

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը