Տավարի միսը աղացեք․․․ Քյուֆթա պատրաստելու եղանակը իր բոլոր գաղտնիքներով

Դիտումներ 530

Տավարի միսը աղացեք․․․ Քյուֆթա պատրաստելու եղանակը իր բոլոր գաղտնիքներով

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում քյուֆթայի պատրաստման եղանակը։ Այն պատրաստելու համար մեծ ջանքեր հարկավոր չէ գործադրել, պարզապես ճիշտ տեղնիկա և չափաբաժիններ։

 

 

Այսպիսով համեղ էյուֆթա պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝

Բաղադրասմեր

 

 



700 գ տավարի միս,

 

 

1 հատ սոխ,

50 մլ կաթ,

50 մլ կոնյակ,

100 մլ կարմիր չոր գինի,

50 գ սերուցքային կարագ,

1 կ նուռ,

Աղ, Սև աղացած պղպեղ, Կանաչեղեն



Վերցնել թարմ տավարի միս, լավ լվանալ։ Միսը կտրատել կլոր կտորների։ Ամենաքիչը 3 անգամ անցկացնել մսաղացով։ Միսը պետք է դառնա էլաստիկ զանգված։ ֆարշի վրա ավելացնել աղ, սև պղպեղ և շատ լավ խառնել։

 

 

Ավելացնել կոնյակը և խառնել։ Ավելացնել կաթ, կրկին խառնել։ Սոխը մանրեցնել, ավելացնել մսի վրա և լավ խառնել։ Պիալայի միջոցով մսին տալ ֆորմաներ։ Ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ և կարմիր գինի։ Ձեռներով խախալ մսի հետ և գցել եռացող ձրի մեջ։ Եփել 25 րոպե։



Ամենաընթերցվածը