Բաղադրիչները՝
ծաղկակաղամբ - 1 գլուխ
մածուն - 250 գր
ընկույզ - 50 գր
նուշ - 50 գր
ձիթայուղ - 1 ճգ
ռոքֆոր պանիր - 50 գր
պարմեզան պանիր - 50 գր
մաղադանոս, սամիթ:
Բաղադրիչները՝
ծաղկակաղամբ - 1 գլուխ
մածուն - 250 գր
ընկույզ - 50 գր
նուշ - 50 գր
ձիթայուղ - 1 ճգ
ռոքֆոր պանիր - 50 գր
պարմեզան պանիր - 50 գր
մաղադանոս, սամիթ:
Պատրաստման եղանակը՝
Առանձնացնել ծաղկակաղամբի գլխիկենրը, լվանալ, մի քիչ խաշել և թողնել քամվի:
Ընկույզն ու նուշը բովել մի փոքր:
Պանիրներն ու կանաչին խառնել մածունի հետ:
Ծաղկակաղամբը, ընկույզն ու նուշը խառնել, վրան լցնել մածունի և պանրի խառնուրդն ու ձիթայուղը: