Տարիքային ճարպը ճարպոտ կերակուրից չէ. դրանք այրելու համար կա շատ անմեղ հնարք

Դիտումներ 99

Տարիքային ճարպը ճարպոտ կերակուրից չէ. դրանք այրելու համար կա շատ անմեղ հնարք

Ցելյուլիտը վերացնելու միակ միջոցը ճիշտ սնվելն է և դիետան: Ճարպային բջիջները չեն վերանում ինքնըստինքյան: Բայց դիետան սոսկալի վախեցնում է կանանց: Նրանք զոհաբերում են առողջությունը, գեղեցկությունը և հաջող անձնական կյանքը՝ համեղ, ինչպես իրենց է թվում, կերակուրի համար: Այդ կերակուրը քաղցր է, յուղոտ, թխված:

Superboss.info-ն ներկայացնում է ճիշտ սնվելու բաղադրատոմսեր նիհարելու համար: Ընտրեք մոտ 10 տարբերակներից որևէ մեկը սննդի յուրաքանչյուր ընդունման համար: Ստիպված չեք լինի հրաժարվել համեղ սնունդից:

Նախաճաշեր

1. Վարսակ ընկույզով՝ առանց կարագի և կաթի: Ցանկալի է՝ նույնիսկ առանց մեղրի: Եթե քաղցր եք ցանկանում, կարելի է ավելացնել մի փոքր վանիլին:
2. Ձվածեղ բանջարեղենով՝ բուսայուղը շատ քիչ:
3. Բուտերբրոդ՝ առանց խմորիչի հացով, հավի մսով, պանրով և լոլիկով: Կարելի է բուտերբրոդի հետ շաբաթը մեկ անգամ խմել կաթով սուրճ՝ առանց շաքարի:
4. Պանրիկներ՝ առանց ալյուրի և շաքարի (ալյուրի տեղ օգտագործել բլենդերով մանրացրած վարսակ, շաքարի տեղ՝ կես բանան): Մի փոքր գետնանուշի պաստա, սև դառը շոկոլադ, կես բանան:
5. Վարսակ չամիչով, չրով և ընկույզով:
6. Անյուղ կաթնաշոռ և կիվի:
7. Կաթնաշոռով թխուկ՝ 250 գ կաթնաշոռ, 2 ձու, կտրատված 1 բանան: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 15 րոպե:
8. Վարսակե փանքեյք. բլենդերում մանրացնել 1 բաժակ վարսակ, ավելացնել 1 ձու և 1 բանան: Թխել մի փոքր կարագ քսած թավայի մեջ:
9. Պանրիկ, մի փոքր անյուղ թթվասեր, խնձոր:



Ճաշեր

1. Գորշ բրինձ՝ հավի մսով և սոյայի սոուսով:
2. Հնդկաձավար և թխուկ՝ բանջարեղենից և պինդ պանրից:
3. Բրինձ՝ կանաչ ոլոռով և ձվով:
4. Ձուկ, բանջարեղեն, հնդկաձավար:
5. Սպագետի՝ ցորենի ամուր տեսակից, լոլիկ, հավի մսով գուլյաշ:
6. Մածնաբրդոշ հավի մսով և կանաչիով:
7. Ծեծած հավի միս՝ հնդկաձավարով և կաղամբով, ու գազարով աղցան:
8. Գոլորշու վրա պատրաստված հավի միս և բանջարեղենային աղցան:
9. «Ծույլ» տոլմա բրնձով և հավի մսով:

Ընթրիքներ

1. Հավի կոտլետներ դդմիկով և ձվով, բանջարեղենային աղցան:
2. Հավի միս և աղցան:
3. Տավարի միս՝ գազարով և դդմիկով:
4. Հավի միս, բրոկոլի և ոլոռ:
5. Լյարդ, ձու, ոլոռ և լոլիկ:
6. Հավի ռուլետ՝ բանջարեղենով և պանրով:
7. Օգտակար պիցցա. խմորը պատրաստել հավի ֆարշով՝ խառնած սոխի, աղի, պղպեղի և տոմատի մածուկի հետ: Վրան շարել լոլիկ, բուլղարական պղպեղ, կանաչի, պանիր:
8. Հնդկահավի միս՝ բանջարեղենով:
9. Ձուկ՝ բանջարեղենով:
10. Կաթնաշոռ՝ մի փոքր չամիչով:





Ամենաընթերցվածը