Տապակած խոզի միս բանջարեղենով, վայելեք մսի ողջ վիտամինները

Դիտումներ 594
Տապակած խոզի միս բանջարեղենով, վայելեք մսի ողջ վիտամինները

Բաղադրիչներ.

խոզի միս – 300 գ,

կարտոֆիլ – 4-5 հատ,

աղ, պղպեղ


  • Խոզի միսը լվանալ, կտրատել ոչ մեծ կտորների:
  • Աղ, պղպեղ ցանել, թողնել երկու րոպե:
  • Մսի կտորները շարել թավայի մեջ և եփել մարմանդ կրակի վրա:
  • Թավայի կափարիչը փակ թողնել այնքան, մինչև մսից դուրս եկած հեղուկը ցամաքի:
  • Ապա կափարիչը վերցնել:

  • Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել, լցնել թավայի մեջ:
  • Մսի յուղոտ մասի շնորհիվ արդեն հարկավոր չէ ոչ կարագ, որ բուսայուղ:
  • Կարտոֆիլն ու միսը տապակել մինչև կարմրելը:
  • Մատուցել թթվի կամ աղցանի հետ:

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը