Տապակած խնձոր սոճու ընկույզով, քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

Դիտումներ 315

Տապակած խնձոր սոճու ընկույզով, քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

Համեղ և առողջարար միջուկ՝ սոճու ընկույզ մեղրով և թարմ քամած նարնջի հյութով։

 



ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ

 

  • 3 խնձոր
  • 1 նարինջ
  • 4 փ. լ. խաղալիք արջուկ
  • 4 ճ.գ կեղևավորված սոճու ընկույզ
  • 1 փ. լ. բուսական յուղ
  • շաքարի փոշի մատուցման համար

 

Պատրաստման եղանակը

Քայլ 1

Լվացեք խնձորները և առանց կտրելու, սուր դանակով հանեք միջուկները։

Քայլ 2

Նարինջը լվանում ենք, դանակով կամ քերիչով հանում ենք կեղևը, միջուկից քամում ենք հյութը։

Քայլ 3

Մի ամանի մեջ խառնել սոճու ընկույզը, մեղրը և նարնջի հյութը։ Ստացված խառնուրդով լցնել խնձորները։

Քայլ 4

Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180°C։ Թխելու համար նախատեսված ափսեը յուղով քսել, միջուկով խնձորները դնել մեջը և թխել 15–20 րոպե։

Քայլ 5

Թխած խնձորները նարնջի կեղևով և շաքարի փոշիով շաղ տալ և մատուցել։



Ամենաընթերցվածը