Տապակած սիբեխ
Դիտումներ 2315
Բաղադրամասեր
1 կգ սիբեխին ՝
1 հատ փոքր գլուղ սոխ,
աղ,
5 հատ մեծ ձու,
կարագ,
ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակը
Սիբեխը լվանալ, մաքրել և եփել նախորոք աղ արած ջրի մեջ։
Այդ ընթացքում սոխառացը պատրաստել։
Սիբեխը եփելուց հետո հանել քամել, կտրատել և լցրել սոխառածի վրա։
Ձուն կոտրել, համեմել աղով և հարել։
Հարած ձուն լցնել սիբեխի վրա և սպասել մինչ պատրաստ լինելը։
Ամենաընթերցվածը