Տապակած սիբեխ

Դիտումներ 1742

Տապակած սիբեխ

Բաղադրամասեր

1 կգ սիբեխին ՝ 

1 հատ փոքր գլուղ սոխ,

աղ,

5 հատ մեծ ձու,

կարագ,

ձիթայուղ

 


Պատրաստման եղանակը

Սիբեխը լվանալ, մաքրել և եփել նախորոք աղ արած ջրի մեջ։

Այդ ընթացքում սոխառացը պատրաստել։

Սիբեխը եփելուց հետո հանել քամել, կտրատել և լցրել սոխառածի վրա։

Ձուն կոտրել, համեմել աղով և հարել։

Հարած ձուն լցնել սիբեխի վրա և սպասել մինչ պատրաստ լինելը։



Ամենաընթերցվածը