Տապակած հավի բդի բաղադրատոմս, որը շատ համեղ է և հալվում է բերանում

Դիտումներ 286

Տապակած հավի բդի բաղադրատոմս, որը շատ համեղ է  և հալվում է բերանում

Բաղադրիչներ՝

2 հատ հավի բուդ

100 գ մարինացված սնկեր

50 պինդ պանիր

 

 



Պատրաստման եղանակը՝

զգուշորեն հանել մաշկը բդի վրայից

բաժանել միսը ոսկորից

մանրեցնել միսը և սունկը, խառնել իրար

ավելացել պանիր, համեմունքներ, տապակաս սոխ և գազար

Խառնել բոլոր բաղադրիչները

Ստացված խույսը լցնել մաշկի մեջ, փափափել ֆոլգայի մեջ և տապակել 20 րոպե

 



Ամենաընթերցվածը