Տան պայմաններում պատրաստեք խտացրած կաթ ընդամենը 15 րոպեում և ձեր թխած տորթերը (խտացրած կաթով) անհավանական համեղ կստացվեն
Դիտումներ 363
Բաղադրամասեր
-
կաթ - 200 գր,
-
շաքարավազ - 200 գր,
-
կարագ - 200 գր
Պատրաստման եղանակը
-
Բոլոր մթերքենրը կաթսայի մեջ խառնում ենք (ցանկալի է, որ կաթսան խորը լինի, քանի որ ընթացքում զանգվածը ուժեղ փրփրելու է):
-
Դնում ենք թույլ կրակի վրա և հասցնում եռման աստիճանի։
-
Երբ զանգվածը սկսի եռալ կրակի տակը կբարձրացնենք և ուղիղ 10 րոպե կեփենք։ Շատ կփրփրի։ 10 րոպե հետո զանգվածը ջրիկանում է, բայց չենք վախենում` այդպես էլ պետք է լինի։
-
Սառելու ընթացքում զանգվածն աստիճանաբար թանձրանում է։
-
Լցնում ենք ապակե տարայի մեջ և տեղափոխում սառնարանը։ Մի քանի ժամ հետո այն ավելի կթանձրանա։
Ամենաընթերցվածը