Տան պայմաններում պատրաստեք պաղպաղակ. Այնքան համեղ է ստացվում, որ խանութից այլևս չեք գնի. Անհրաժեշտ է ձու, կաթ, շաքարավազ ...

Դիտումներ 192

Տան պայմաններում պատրաստեք պաղպաղակ. Այնքան համեղ է ստացվում, որ խանութից այլևս չեք գնի. Անհրաժեշտ է ձու, կաթ, շաքարավազ ...

Բաղադրամասեր

  • 300գ 35%-անոց սերուցքներ,

  • 150գ շաքարավազ,

  • 3 հատ ձվի դեղնուց,

  • ½ բաժակ կաթ։

Տնական պաղպաղակ



Պատրաստման եղանակը

  • Եռացրած և սառեցված կաթի մեջ ավելացնել 3 հատ դեղնուց, շաքարավազ և մի փոքր վանիլ, դնել ջրային բախնիքի վրա և անընդհատ հարելով հասցնել խտացված կաթի մակարդակի։

  • Հարել սերուցքները մինչև պնդանալը։ Շատ պետք չէ հարել սերուցքները, որպեսզի կարագ չդառնան։

  • Միացնել երկու զանգվածները և դանդաղ խառնել։ Դնել սառցախցիկում մեկ ժամ։

  • Մատուցելուց վրան շաղ տալ շոկոլադ և քերած ընկույզ կամ համեղ հատապտուղներ:



Տնական պաղպաղակ



Ամենաընթերցվածը