Տան պայմաններում պատրաստեք պաղպաղակ. Այնքան համեղ է ստացվում, որ խանութից այլևս չեք գնի. Անհրաժեշտ է ձու, կաթ, շաքարավազ ...
Դիտումներ 192
Բաղադրամասեր
-
300գ 35%-անոց սերուցքներ,
-
150գ շաքարավազ,
-
3 հատ ձվի դեղնուց,
-
½ բաժակ կաթ։
Պատրաստման եղանակը
-
Եռացրած և սառեցված կաթի մեջ ավելացնել 3 հատ դեղնուց, շաքարավազ և մի փոքր վանիլ, դնել ջրային բախնիքի վրա և անընդհատ հարելով հասցնել խտացված կաթի մակարդակի։
-
Հարել սերուցքները մինչև պնդանալը։ Շատ պետք չէ հարել սերուցքները, որպեսզի կարագ չդառնան։
-
Միացնել երկու զանգվածները և դանդաղ խառնել։ Դնել սառցախցիկում մեկ ժամ։
-
Մատուցելուց վրան շաղ տալ շոկոլադ և քերած ընկույզ կամ համեղ հատապտուղներ:
Ամենաընթերցվածը