Տան պայմաններում պատրաստեք որակյալ կետչուպ ՝ այս բաղադրատոմսով

Դիտումներ 304
Տան պայմաններում պատրաստեք որակյալ կետչուպ ՝ այս բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

3,5 կգ լոլիկին ՝ 
քաղցր կարմիր պղպեղ – 500 գ,
նեխուր – 250 գ,
դարչին – 2-3 պտղունց,
սոխ – 500 գ,
քացախ (9 տոկոսանոց) – 5 ճ/գ,
շաքարավազ – 200 գ,
կարմիր աղացած պղպեղ – 3-4 թ/գ,
սև աղացած պղպեղ – 3 թ/գ,
աղ ՝ ըստ ճաշակի


Պատրաստման եղանակը

Լոլիկը կտրատել միջին կտորների:

Բավականին խոշոր կտրատել պղպեղը, սոխը և նեխուրը:

Ամբողջ բանջարեղենը լցնել թավայի մեջ և դնել կրակին:

Հասցնել եռման՝ այդ ընթացքում բանջարեղենը տրորելով բահիկով: Իջեցնել կրակը մինիմումի վրա և շոգեխաշել 3 ժամ:

Հետո վերածել խյուսի: Որից հետո անցկացնել մաղով:

Ավելացնել աղ (մոտավորապես 2.5-3.5 թ/գ), շաքարավազ, քացախ, համեմունքներ, խառնել և վերադարձնել կրակի վրա:

Շոգեխաշել (առանց կափարիչի) մոտ 2-3 ժամ: Սառեցնել և լցնել բանկայի մեջ:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը