Սունկ պատրաստելու նոր եղանակ, որը կարող եք պատրաստել տոներին
Դիտումներ 594
Բաղադրիչներ՝
1 կիլոգրամ սունկ
200 գր ձեթ
100 գ քացախ
2 թ․գ աղ
4 թ․գ շաքարավազ
9 ատամ սխտոր
3 դափնու տերև
20 հատ հատիկավոր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը՝
Լվանալ սունկը և դնել տարրայի մեջ։
Ավելացնել աղ, շաքարավազ և քացախ։
Ձեթ, սև հատիկավոր պղպեղ, դափնու տերև և ճզմած սխտոր
Տարրան դնել կրակի վրա և եռացնել, եփել սունկը 4 րոպե
Մի որոշ ժամանակ հետո հանել կրակից և թողնել, որ սունկը եփվի
Ստացված սունկը հանել տարրայից և դնել սառնարան 2 ժամ։
Սունկը պատրաստ է, բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը