Սող ու օղի և սրտի աշխատանքը կարգավորված է
Սոխը հին ժամանակներից հայտնի է որպես ուժեղ բակտերիասպան եւ բուժիչ հատկություններ ունեցող բուսատեսակ, քանի որ նրա հյութի մեջ պարունակվող եթերային նյութերը` ֆիտոնցիդները, ունեն բակտերիաներ ոչնչացնելու բարձր հատկություն։ Պարզված է, որ սոխի հյութի մեջ մի քանի րոպեում կարող են ոչնչանալ տիֆի, դիզենտերիայի, դիֆթերիայի եւ այլ հիվանդաբեր բակտերիաներ։
Սրտի արագ աշխատանքն ի հայտ է գալիս անսպասելիորեն: Միակ բանը, որի մասին այդ պահին մտածում եք՝ որքան հնարավոր է շուտ անցնի: Եթե հաճախակի եք նկատել նման երևույթ, հավանաբար վերջին ժամանակները սթրես եք ապրել: Սա սովորական երևույթ է, որը կարող է պատահել գրեթե բոլորի հետ:
Սրտամկանի աշխատանքն ակտիվացնելու համար 50 գ մանր կտրատրած սոխը 72 ժամ թրմեք 500 մլ օղու մեջ, քամեք:
Խմեք 10-ական կաթիլ, օրը 3 անգամ, ուտելուց կես ժամ առաջ՝ լուծեք ջրի մեջ: