Սնկով աղցան. Այնքան համեղ է, որ դուր կգա անգամ նրանց, ովքեր սունկ չեն սիրում
Դիտումներ 235
Բաղադրիչներ
0,5 կգ սնկին ՝
1 հատ սոխ,
1 հատ լոլիկ,
1 պճեղ սխտոր,
100 գրամ պանիր
2 ճաշի գդալ բուսայուղ,
կանաչի,
համեմունք,
աղ
Պատրաստման եղանակը
Մանրացնել սունկը, սոխն ու սխտորը և մարմանդ կրակով տապակել:
Մանրացնել կանաչին, պղպեղը, լոլիկն ու պանիրը և լցնել տապակայի վրա. համեմել, անմիջապես կրակն անջատել, փակել տապակի կափարիչը և թողնել, որ շոգիով փափկեն բանջարեղենն ու պանիրը:
Ցանկալի է մատուցել տաք վիճակում:
Ամենաընթերցվածը