Սմբուկով կոտլետ. Այնքան համեղ է ստացվում, որ ով չփորձի շատ կզղջա

Դիտումներ 966
Սմբուկով կոտլետ. Այնքան համեղ է ստացվում, որ ով չփորձի շատ կզղջա

Բաղադրամասեր

Կոտլետ սմբուկով

  • 1 կգ սմբուկին ՝

  • պարմեզան պանիր – 50 գ,

  • մաղադանոս – 10 ճյուղ,

  • աղ – 1.5 թ/գ,

  • սև աղացած պղպեղ – 0.5 թ/գ,

  • 1 պճեղ սխտոր,

  • 1 հատ ձու,

  • 50 գր չորահաց,

  • աղ և սև պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի

 


Պատրաստման եղանակը

  • Սմբուկները լավ լվանալ, շարել տապակի մեջ և 30 րոպեով դնել նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը (սմբուկները պետք է փափկեն): Թողնել, որ սմբուկները սառչեն, մաքրել, շարել քամիչի մեջ, որպեսզի ավելորդ հյութը հոսի:

  • Մաղադանոսը մանրացնել, լցնել թասի մեջ: Սմբուկը մանրացնել, ավելացնել մաղադանոսի վրա:

  • Ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանրացրած սխտոր, ձու և լավ խառնել: Ավելացնել չորահացը, նորից խառնել:

  • Ձևավորել կոտլետներ, թաթախել ալյուրի մեջ և 2 կողմից տապակել լավ տաքացրած բուսայուղի մեջ:

  • Ô¿Õ¸Õ¿Õ¬Õ¥Õ¿ սմբուկով

Դիտեք պատրաստման եղանակը նաև տեսանյութով ՝ 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը