Սմբուկի խավիարի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 521
Սմբուկի խավիարի պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • 5 հատ սմբուկ,

  • 5 գլուխ սոխ,

  • 150 գ ձեթ,

  • 1 հատ համեմ,

  • 50 գ քացախ,

  • Աղ

Սմբուկի խավիար

 


Պատրաստման եղանակը

  • Սմբուկները լվանալ և առանց մաքրելու ամբողջությամբ դնել ջեռոցում 200-250 աստիճանում և տապակել։ Սովորաբար պետք է տևի կես ժամ։

  • Հանել ջեռոցից, թողնել սառչի, մաքրել կեղևից և մսաղացով աղալ սոխի հետ։ Մեծ ամանի մեջ խառնել ձեթի, աղի և քացախի հետ։ Ձեթը և սխտորը պետք չէ ափսոսալ։

  • Զագվածը պահել սառնարանում մեկ օր, որպեսզի զանգվածը պնդանա։

Սմբուկի խավիար

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը