Սմբուկի միջոցով 13 կգ նիհարել եմ․ Ահա թե ինչ է պետք անել
Սմբուկը այն բանջարեղեններից է, որը կարելի է հաճելի օգտակարի հետ համադրել։ Շատ համեղ ուտեստներ պատրաստելուց բացի, սմբուկը շատ օգտակար բանջարեղեն է։
Քայլ առ քայլ ձեզ ենք ներկայացնում, թե ինչպես պատրաստել Գառնի յարախ
Դիտեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Qayl-ar-kayl-jez-enk-nerkayacnum
Սմբուկի կիրառումը սննդի մեջ դրական ազդեցություն է ունենում ամբողջ օրգանիզմի վրա ու օգնում է շատ հիվանդությունների կանխարգելման հարցում։ Միաժամանակ չի կարելի ասել, որ պտուղը հարուստ է վիտամիններով․ այն ասկորբինաթթու ու В խմբի վիտամիններ է պարունակում։
Այս բանջարեղենի կալորիականությունը բավական ցածր է. 100 գրամում 25 կիլոկալորիա է պարունակում, 3 գրամ բջջանյութ, 1 գրամ սպիտակուց, C, К վիտամիններ:
Սմբուկն օգնում է երկար ժամանակ հագեցածության զգացում ունենալ: Օրգանիզմը ստանում է մի շարք սննդարար նյութեր նվազագույն կալորիաների օգտագործման արդյունքում:
Նիհարելու համար հարկավոր է 1 հատ միջին չափի սմբուկին անհրաժեշտ է նաև ՝ 1 փոքր կտոր կիտրոն և կես լիտր ջուր։
Սմբուկը լվացեք, մաքրեք և կտրատեք փոքր կտորների։ Լցրեք ապակե տարայի մեջ։ Ջուրը հասցրեք եռման ջերմաստիճանի և ավելացրեք կտրատած սմբուկների վրա։ Ավելացրեք նաև կիտրոնի կտորը և վերջ։ Այն պետք է պատրաստեք գիշերը և թողնեք մնա ամբողջ գիշեր և թրմվի։ Այն պետք է խմեք ուտելուց առաջ։
7 օր խմեք, 15 օր ընդմիջում տվեք և կրկին 6-7 օր խմեք այն։ Այս միջոցը օգտագործելու ժամանակ պետք է սնվեք միայն առողջ սնունդեվ, 18-00-ից հետո ոչինչ չպետք է ուտեք, շաքարավազի օգտագործումը դադարեցրեք և գազավորված ըմպելիքներ չօգտագործեք։
Սակայն այս ամենի հետ մեկտեղ, սմբուկը ունի նաև հակացուցումներ։ Այդ մասին կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanoci