Սերկևիլով տապակած և համեմված խոզի միս

Դիտումներ 353
Սերկևիլով տապակած և համեմված խոզի միս

Բաղադրամասեր

  • 150 գ խոզի մսին՝

  • 100 գ սերկևիլ,

  • 20 գ հալած յուղ,

  • աղը,պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

 
Տապակած խոզի միս սերկևիլով

Պատրաստման եղանակը

  • Խոզի մեջքամիսը կտրտել 130—150 գ բաժնեկտորների, ցանել աղ, պղպեղ, որից հետո դնել դաղած յուղով տապակի մեջ և տապակել մինչև որ րոլոր կողմերից կեղև գոյանա։

  • Լվացած սերկևիլը կտրտել խոշոր կտորներով, հեռացնել սերմը և յուղով տապակել մինչև պատրաստ լինելը: Տապակած խոզի մսի շուրջը դարսել սերկևիլի տապակած կտորները, վրան ցանել դարչին, ավելացնել 3—4 մեխակ, տապակր ծածկել և դնել ջեռոցը մինչև պատրաստ լինելը։

  • Խոզի միսը մատուցել նույն տապակում, վրան մաղադանոս ցանած:

 
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը