Շոկոլադե կեքսեր շոկոլադե հատիկներով։ Յուրահատուկ և համեղ բաղադրատոմս


Բաղադրիչներ
60 գ շաքարավազ
1 թեյի գդալ կակաո
100գ շոկոլադ
50մլ կաթ
120գ ալյուր
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
1 հատ ձու
70գ կարագ
Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան
Տարրայի մեջ ավելացնել կարագը, շաքարավազը, 30 գ շոկոլադ, կակաո և կաթ, հասցնել մինչև եռալը և հանել կրակից։
Երբ զամգվածը սառչի, ավելացնել ձուն և մի փոքր խառնել
Ավելացնել ալյուրը, փխրեցուցիչը և լավ խառնել
Մնացած շոկոլադը մանրեցնել
Ֆորմայի մեջ լցնել խմորը, իսկ խմորի մեջ շոկոլադի հատիկները
Թխել 25 րոպե
