Շոգ եղանակին ցանկանում ենք պատրաստել թեթև հունական աղցան

Դիտումներ 306
Շոգ եղանակին ցանկանում ենք պատրաստել թեթև հունական աղցան

Բաղադրամասեր

  • ձիթապտղի յուղ - 4 ճգ

  • սխտոր - 1 պճեղ

  • լոլիկ - 3 հատ

  • վարունգ - 2

  • կարմիր սոխ - 1 հատ

  • թարմ պղպեղ - 1 հատ

  • Ֆետա պանիր - 200 գր

  • ձիթապտուղ- 100 գր

  • ռեհան,հազառի տերև

  • կես կիտրոնի հյութ

  • ձիթապտուղ

  • ծովային աղ:

Հունական աղցանի բաղադրատոմս


Պատրաստման եղանակը

  • Սոուս

  • Փոքր բանկայի մեջ խառնել ձիթապտղի յուղը, կիտրոնի հյութը, մանրացրած սխտորը, աղը, պղպեղը և օրեգանոն:

  • Փակել կափարիչով և լավ թափահարել:

  • Մեծ ամանի մեջ լցնել ոչ մեծ կտորների կտրած լոլիկը, կիսակլոր կտրատած վարունգը, բարակ օղակներով կտրատած կարմիր սոխը, բարակ շերտերով կտրատած կանաչ պղպեղը, խորանարդիկներով կտրատած ֆետա պանիրը և ձիթապտուղը:

  • Մատուցելուց առաջ լցնել սոուսը, զգուշորեն խառնել և վրան սև պղպեղ ցանել:

Հունական աղցանի բաղադրատոմս

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը