Շատ սիրված և համեղ ախորժակի բաղադրատոմս
Դիտումներ 1036
Բաղադրիչներ.
ծիծակ – 3 կգ,
լոլիկ – 5 կգ,
աղ – 0.5 թեյի բաժ.,
շաքարավազ – 0.5 թեյի բաժ.,
բուսայուղ – 0.5 լ,
խնձորի քացախ – 1 թեյի բաժակ,
մաղադանոս – 2 փունջ
Լոլիկները լվանալ, գցել եռացած ջրի մեջ, կեղևը հեռացնել:
Կտրատել, լցնել կաթսայի մեջ, եփել մոտ քսան րոպե:
Ավելացնել բուսայուղը, շաքարավազը, աղը, քացախը:
Եփել մինչև լոլիկը կրկին եռա:
Ծիծակները լվանալ, ծայրերը կտրել ոչ մինչև վերջ, լցնել կաթսայի մեջ:
Երբ ծիծակները գրեթե եփված լինեն, ավելացնել կտրատած մաղադանոսը:
Եփել այնքան, մինչև կանաչին գույնը փոխի:
Լցնել մաքուր ապակյա տարաների մեջ և փակել:
Ամենաընթերցվածը