Շատ փափուկ և նուրբ կրեմ, <<ծովային բեզե>>-ի բաղադրատոմս

Դիտումներ 448

Շատ փափուկ և նուրբ կրեմ, <<ծովային բեզե>>-ի բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ՝

4 հատ ձվի սպիտակուց

1 բաժակ շաքարավազ

1 փաթեթ վանիլին

1/4թ․գ կիտրոնի թթու (Кислота )



Պատրաստման եղանակը՝

Տարայի մեջ ավելացնել շաքարավազը,վանիլինը և կիտոնի թթուն

Դնել ջրային բաղնիքի վրա, երժրբ ջուրը սկսի եռալ, հարել հարիչով 10-15 րոպե

Զանվածը պետք է ստացվի սպիտակ և փարթամ

երբ կրեմի վրա սկսել առաջանալ գծիկներ, հանել կրակից և հարել ևս 3-4 րոպե

Սպասել սառչի և օգտագործել



Ամենաընթերցվածը