Շատ փափուկ և նուրբ կրեմ, <<ծովային բեզե>>-ի բաղադրատոմս
Դիտումներ 448
Բաղադրիչներ՝
4 հատ ձվի սպիտակուց
1 բաժակ շաքարավազ
1 փաթեթ վանիլին
1/4թ․գ կիտրոնի թթու (Кислота )
Պատրաստման եղանակը՝
Տարայի մեջ ավելացնել շաքարավազը,վանիլինը և կիտոնի թթուն
Դնել ջրային բաղնիքի վրա, երժրբ ջուրը սկսի եռալ, հարել հարիչով 10-15 րոպե
Զանվածը պետք է ստացվի սպիտակ և փարթամ
երբ կրեմի վրա սկսել առաջանալ գծիկներ, հանել կրակից և հարել ևս 3-4 րոպե
Սպասել սառչի և օգտագործել
Ամենաընթերցվածը